Over Ons

All Safe Asbestsanering: de nummer 1 in asbestsanering!

Specialist in asbestsanering en dakrenovatie

All Safe Asbestsanering is een SCA-gecertificeerd bedrijf (SC 530) voor het verwijderen van asbest, asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal. All Safe Asbestsanering zorgt voor het gehele traject van asbestsanering en staat bekend om haar betrouwbaarheid en het leveren van een uitstekende kwaliteit. Het dynamische bedrijf is centraal in Nederland gevestigd. Vanuit de locatie Hooddorp verwijdert All Safe Asbestsanering asbest door heel Nederland. Neem vandaag contact op voor een offerte voor:

  • Asbestverwijdering: zowel buitensanering als binnensanering

  • Dakrenovatie: asbestvrije golfplaten of sandwichpanelen

  • Damwandbeplating

Totaaloplossing voor asbestverwijdering en dakrenovatie

Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Dan is All Safe Asbestsanering uw partner. Wij bieden een totaalpakket aan dat begint met het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding. Daarna verwijderen wij de asbesthoudende golfplaten of golfplaten zonder asbest. Dit doen wij volgens de huidige regelgeving (SC 530). Ook het terugleggen van een nieuw dak en het opleveren van uw gerenoveerde object vallen binnen ons totaalpakket. Alles snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Bovendien werkt All Safe Asbestsanering met hoogwaardig en duurzaam materiaal. De kwaliteit is altijd gewaarborgd.

 

Agrarisch, particulier of zakelijk? All Safe Asbestsanering lost het voor u op

De klantenkring van All Safe Asbestsanering is zeer divers. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties zijn klant van All Safe Asbestsanering en laten onder andere asbest verwijderen door de asbestspecialist. Veel agrarische ondernemers zijn al geholpen door All Safe Asbestsanering met sloopwerk, asbestverwijdering en het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe golfplaten.

Asbestsanering, dakrenovatie en dan zonnepanelen

Na de asbestsanering en dakrenovatie kunt u zonnepanelen plaatsen om uw energierekening te verlagen. Eveneens kunt u profiteren van een subsidieregeling. Onder voorwaarden kunt u € 4,50 per m2 ontvangen.  All Safe Asbestsanering is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, krijgt u de beschikking over zonnepanelen van hoge kwaliteit en duurzaamheid.